Utleie

Send forespørsel

Før du sender en forespørsel anbefaler vi deg å lese litt om våre reisemål og planlegging.

Send henvendelse på mail


Alternativt kan vi slå av en prat på telefon for å diskutere mulighetene, dine øsnker og hva vi kan tilby.

Eller kontakt oss på telefon
+47 900 91 690Hvor skal turen gå?

Formålet med turen og tiden som er til rådighet vil avgjøre om det skal seiles på og over havet. Om det skal være kystseilas. Om det skal seiles langt eller kort. I utgangspunktet kan det legges en plan, men med alternativ løsning for vær.

Med seilbåt er båtfart alt fra 0 til 10 knop. Vi har imidlertid motor og med den i bakhånd vil et kalkulert tidsskjema kunne holdes.

Med noe tid er hele Sørlandskysten oppnåelig. Man kan velge uthavner, byhavner eller en blanding.

Med utgangspunkt i Arendal, som ligger midt i smørøyet av det blide Sørland, kan et tur opplegg blant hav, holmer, og skjær i området Lyngør – Lillesand være meget vellykket. Området har en fin innerled og åpninger mot havet overalt. Det er også masse fine uthavner og ankringsplasser.

Utfordringen ved seilas over havet er for mange et mål i seg selv. Over skagerrak er verken Skagen, Smøgen eller Marstrand lenger avstand i tid enn et halvt døgn.

Vi er flinke til å sy sammen gode turopplegg for bruk av SY VARG. Fra enkle kveldsturer til dagsturer og flerdagsturer. Vi lager tidsbestemte reiseruter med opplegg for seilas, havner som skal besøkes, møter, mat og drikke. I menyen under ”Reisemål” kan du lese om de vanligste reiserutene.

Velkommen til sjøs!